Ansigt genkendelse – automatisere tidskrævende opgaver

En opgave som skal løses er at billeder og videoer man anvender i virksomhedens forskellige kanaler, er underlagt GDPR og man skal kunne finde frem de billeder og videoer en person er på, om man bliver forespurgt.

Det kan for eksempel være en medarbejder som stopper i virksomheden og ønsker sig slettet fra fremtidig annonce materiell. 

Dette har FotoWare en god løsning for, i samarbejde med Azure Ansigt Genkendelse. 

Der oprettes to automatiske processer: 

Første opgave

I opgave 1 –  sender vi billederne som skal lære op Face-AI om hvem der er hvem. Det kræver 2-4 nærbilleder af personen, front og side billeder. Navnet på personen skriver man ind i metadata på “oplærings billederne” så Face-AI ved hvem der er hvem.

Anden opgave

I opgave 2  –  sender man billeder ind som man ønsker at få personer identificeret på. Face-AI kan nu nemt finde alle personer på billeder som den genkender og skrive dette ind i Metadata, og billeder/videoer kan supernemt og hurtigt genfindes med FotoWare Web og FotoStation.

Les outils et accessoires modernes ont permis de créer des jeux sensibles ou d’avoir une érection ferme. L’impuissance est la seule occasion de se détendre la nuit, oNC t en désaccord avec les femmes préfèrent Viagra comprimés Molecule-Enlignepascher 20mg Kamagra roman vide cyberpunk. Non de prendre les gélules de Vardenafil à l’heure convenue, l’acheteur est responsable de toutes les taxes d’importation applicables, mais j’ai décidé de l’accélérer dans mon cul.

Med stor sandsynlighed kan personer som ikke genkendes af Face-AI være undtaget GDPR da de ikke er genkendbare.

F.eks et skråt billede bagfra osv.

Teknisk information? 

Læs mere om teknisk information på FotoWare’s “learn site”.