FotoWare tilbyder nu et komplet Digital Asset Management-system på din mobil. Mandag den 24. august lancerede vi vores nye mobilapp, som kan downloades på både Android og Apple. For at markere lejligheden afholdt vi et live-webinar , hvor vi demonstrerede, hvordan appen kan hjælpe folk, der arbejder med marketing og kommunikation. Læs mere for at finde ud af, hvordan du og din marketingafdeling kan arbejde endnu mere effektivt med DAM-systemet fra FotoWare på din mobil. Forskning viser, at den gennemsnitlige medarbejder bruger cirka 25 % af sin tid på at søge efter oplysninger, hvor mange af dem allerede er tilgængelig et eller andet sted i organisationen. Med FotoWare-appen kan du nemt og effektivt få adgang til alle organisationens filer, når du er på farten. Under webinaret demonstrerede vores produktmarketingdirektør, Radmila Stoltz, mange af vores apps funktioner, og hvordan de gør det muligt for marketingfagfolk at bruge mere tid på at gøre det, de gør bedst. Her er et overblik over den nye mobilapp:

 

Upload af indhold hvor som helst giver mulighed for at skabe mere unikt og værdifuldt indhold i realtid

 

Med vores nye app kan du uploade billeder og videoer fra din telefons galleri direkte til din FotoWare. Du vælger bare din fil, og så kan du nemt uploade den – når som helst, hvor som helst. Når du har valgt dine filer, kan du tagge dem med oplysninger, tilføje alle typer metadata, og du kan derefter vælge hvilket arkiv, du vil uploade til, præcis som du ville gøre, når du bruger din

Appen giver dig også mulighed for at oprette en liste over taksonomier, som du kan bruge til at kategorisere dine filer. På denne måde kan du sikre, at alle i din organisation bruger de samme ord, når de uploader nyt indhold. Du slipper desuden for at bruge for meget tid på at indtaste på din mobil. Dette gør det hurtigt og nemt at organisere dine filer, når du er på farten. Hvis du for eksempel ville arrangere en fotokonkurrence, ville det ikke engang være nødvendigt for deltagerne at logge ind på en computer – de kan uploade og tagge deres fotos, uanset hvor de er.

Uanset hvor du er, giver appen dig mulighed for at finde og få vist alle filtyper

 

Det er også muligt at søge efter filer i din DAM med mobilappen, og du kan forhåndsvise enhver filtype. Du kan gøre dette når som helst, selv mens du uploader andet indhold. Dette gælder naturligvis for fotos, videoer, dokumenter samt grafikfiler og mere komplekse marketingmaterialer. Med FotoWare-appen er alt indhold tilgængeligt, så du kan se en forhåndsvisning når som helst.

Brug appen til at kontrollere, hvem der har adgang til dit indhold, og dele dine filer på få sekunder

Appen giver dig desuden fuld kontrol over dine samlinger. Ved at kombinere dine brugere i brugergrupper med forskellige sæt tilladelser kan du nemt bestemme, hvem der må se eller downloade dit indhold. Ved at bruge menuen Handlinger  kan du foretage yderligere ændringer i dine filer. For eksempel kan du føje filen til en kampagne, godkende eller afvise filen, give adgang til partnere eller tilbagekalde adgang. Hvis du vil dele din fil med eksterne parter, kan du gøre dette ved at føje din fil til et album og enten dele dette album som en e-mail eller ved blot at dele URL-linket. Når du deler linket, kan du vælge, om modtagerne skal have adgang til at downloade filerne, eller om de kun må se dem. Hvis du af en eller anden grund ikke vil have, at dine eksterne modtagere skal kunne se filerne længere, kan du bare tilbagekalde linket.

Konklusion

For marketingfolk er appen et fantastisk værktøj, der i høj grad kan øge effektiviteten af daglige opgaver – ved for eksempel at gøre det muligt at sende filer eksternt, uden at det er nødvendigt at uploade til en tredjepartsplatform eller overhovedet bruge en computer. Appen kan downloades gratis til både Android og iPhone, og den giver dig og dit team mulighed for at bruge FotoWares funktioner på enhver fil, når som helst og hvor som helst.

I fremtiden kan du forvente, at vi forbedrer disse funktioner yderligere, og vi planlægger allerede at gøre det let for brugerne at administrere samtykkeformularer i FotoWare-appen. Dette vil hjælpe marketingfolk med at holde styr på billedrettigheder og sikre, at de er GDPR-kompatible.

Du kan læse den orginale artikel på FotoWare.com