Digital Asset Management

Digital Asset Management gør det muligt for virksomheder at have et centralt system til at gemme alle deres vigtige filer. Alle kan finde, dele og genbruge deres billeder, videoer og dokumenter meget mere effektivt.

Digital Asset Managment

Hvad Kan et DAM system

Tag og organiser filer

Med metadata kan du finde oplysninger i enhver filtype og arkiv – ved hjælp af en enkelt søgning. Filnavne er gode, men vi elsker metadata!

Automatiske workflows

Opbyg automatiske og brugervenlige workflows, som skaber mere overskud via drag-n-drop samt et-klik aktioner for brugerne.

Plugins

Indsæt nemt billeder i ethvert CMS system, Word, Power Point og Indesign. Vores API gør at du kan koble dit DAM sammen med det meste.

Del og samarbejd

Del album og filer både internt og eksternt. Få et komplet overblik over hvordan filer anvendes. Marker nogle billeder og send direkte med e-mail.

Cloud Baseret

SaaS løsning, hvor du kan tilgå dine filer fra alle enheder og på den måde have en fleksibel løsning, som passer jeres virksomheds behov.

GDPR

Har du styr på billeder af dine medarbejdere? Med den nye GDPR lovgivning skal din medarbejder få sine billeder med når han/hun stopper

Approach

Hvad er Digital Asset Managment?

Se denne korte video på 60 sekunder og få et hurtigt overblik over hvad FotoWare Digital Asset Managment kan gøre for dig.

Vi har skab et system, så du kan fokusere på din forretning

FotoWare tilpasset dit behov  – SaaS, Hybrid eller On-premise. Få styr på dine filer med det samme.

Læs mere her

Vores fem vigtigste kompetencer

Vi vejleder dig fra start, så du får præcis det du har brug for. Derfor skal du ikke bekymre dig om følgende fem punkter.

Sikkerhed

Installering

Support

Saas

Vedligehold

Referencer

Hvad siger vores kunder

Hos Naturstyrelsen har infoMAX implementeret en spændende løsning. I kombination med ViArchives video plugin til FotoWare har vi sammen skabt et søgbart arkiv, hvor Naturstyrelsen har alle videofiler vedrørende deres undersøgelse om ålegræs i danske farvande.

Miljøministeriet

Hos COWI bruger de MS Word intensivt. Sammen har vi lavet forskellige skabeloner, hvilket letter det daglige arbejde enormt. Endvidere udnytter COWI linket mellem FotoWeb og Word, således at man kan søge efter billeder, uden at forlade Word, og man kan placere det valgte billede i en prædefineret skabelon.

Mediehuset Herning Folkebald

Hos Danmission har de et offentligt FotoWeb DAM system, som tilgås via deres hjemmeside. Her kan alle udefrakommende søge efter billeder og bruge dem til f.eks. en indsamling, i kirkebladet, et foredrag eller andet. De bruger FotoWare API til at levere billeder til den internationale missionsdatabase (IMPA).

Danmission

Hos COWI bruger de MS Word intensivt. Sammen har vi lavet forskellige skabeloner, hvilket letter det daglige arbejde enormt. Endvidere udnytter COWI linket mellem FotoWeb og Word, således at man kan søge efter billeder, uden at forlade Word, og man kan placere det valgte billede i en prædefineret skabelon.

COWI

Vi er her for at hjælpe dig!

Kontor

Østre Alle 6
9530 Støvring

Åbningstider

M-F: 8.00 – 15.00
L-S: Lukket

Ring til os

+45 4014 4129