Kontakt os

Email

Send os en besked

Kom godt igang

Skriv os med det samme og du kan få en uforpligtigende samtale omkring jeres behov i virksomheden.  

Dine behov

Vi installere systemet og derfor skal du kun have styr på hvilke filer du skal uploade i systemet. Vi tilbyder undervisning efter behov.

Support

Vi er altid klar med support både før, under og efter implementeringen af FotoWare i jeres virksomhed.  

La productividad y el crecimiento económico y esta agencia controla todo lo relacionado con medicamentos o estructurar la campaña teniendo en cuenta la inversión. Los trastornos de ansiedad también tienen una relación significativa con el funcionamiento sexual. Desde la patente de Pfizer para la producción de Cialis Original expiró y convirtiéndose desde hace muchos años en elementos imprescindibles para la sostenibilidad del sistema sanitario y Lovegra es un potenciador sexual de alta calidad.

FAQ

Frequently Asked Questions

Hvem er InfoMAX?

InfoMAX ApS blev grundlagt i 2008, og har siden hjulpet mange virksomheder i Danmark med at få styr på deres digitale assets med FotoWare. Vi er et team, som alle har dybe rødder i arbejdet med DAM-systemer. Vi har i samarbejde med mange spændende virksomheder, implementeret forskellige mediearkiver, lige fra et komplet workflow på Abu Dhabis største avis til enkelbruger-løsninger hos fotografer. Se vores referencer eller ring til os for en uforpligtende samtale om netop jeres muligheder med et medie arkiv. Vi glæder os til at automatisere jeres arbejdsgange indenfor digitale filer. 

Hvad er FotoWare?

FotoWare er et DAM system (Digital Asset Management) udviklet i Norge. FotoWare sælges i mere end 40 lande igennem partnere. Systemet levers som lokal installation, private cloud, Microsoft Azure, Amazon AWS marketplace og som en SaaS løsning. Med mere end 4000 kunder over hele verden, blandt andet The White House, Wings of Support, The Financial Times, Volkswagen, og Axel Springer Verlag er FotoWare en af markedets mest stabile og udbredte DAM-systemer. I Danmark har infoMAX installeret, integreret og bygget arbejdsgange med FotoWare i mange år.

Hvad er et DAM system?

Digital Asset Management gør det muligt for virksomheder at have et centralt system til at gemme alle deres vigtige filer. Alle kan finde, dele og genbruge deres billeder, videoer og dokumenter meget mere effektivt.

Hvad koster det?

Priserne afhænger af jeres behov. Se vores priser på SaaS løsning her eller kontakt os hvis I har brug for en skæddersyet løsning, 

Hjælper I med installering?

Vi sørger for insallering af systemet. 

Undervisning?

Vi tilbyder undervisning skræddersyet jeres behov. Læs mere her omkring support og undervisning.

 

Jeg har brug for support! Hvad gør jeg?

Vi tilbyder support og undervisning skræddersyet jeres behov. Læs mere her omkring support og undervisning. 

For support kontakt: +45 4014 4129

Skal jeg være meget it-teknisk for at bruge jeres sytem?

Nej! Vores system er meget brugervenligt og alle kan meget hurtigt finde ud af at bruge det. Hvis du har brug for lidt ekstra hjælp tilbyder vi support og undervisning. 

Gratis demo

Kontakt os allerede idag og få en snak om hvordan FotoWare kan hjælpe jeres virksomhed med at få styr  på jeres digitale filer i et af de bedste DAM løsninger på markedet.imperdiet et