Om os

 

Førende FotoWare partner i Danmark 

 FotoWare er et DAM system (Digital Asset Management) udviklet i Norge. FotoWare sælges i mere end 40 lande igennem partnere. Systemet levers som lokal installation, private cloud, Microsoft Azure, Amazon AWS marketplace og som en SaaS løsning. Med mere end 4000 kunder over hele verden, blandt andet The White House, Wings of Support, The Financial Times, Volkswagen, og Axel Springer Verlag er FotoWare en af markedets mest stabile og udbredte DAM-systemer. I Danmark har infoMAX installeret, integreret og bygget arbejdsgange med FotoWare i mange år.

Installation

Vi sørger for at FotoWare er installeret og lige til at bruge for vores kunder.

 

Kontakt os for mere information omkring installation af FotoWare 

 

FotoWare Plugins

Alt efter hvilken pakke du køber, så har vi en række plugins, som kan installeres med programmer, som du benytter i din hverdag. Som Microsoft Word, CMS, Adobe mm.

Læs mere om Plugins her 

Support

Vi yder support for vores kunder. Vi har både “On site support” og “Remote support”

 

Du kan læse mere her om vores support muligheder

Undervisning

Vi tilbyder også undervisning til vores kunder. Her yder vi både “On site undervisning” og “remote undervisnig”. 

 

Læs mere om undervisnings muligheder 

Lande i verden

FotoWare kunder

Softwareløsninger

År i branchen

Vores historie

 

 

InfoMAX ApS blev grundlagt i 2008 og har siden hjulpet mange virksomheder i Danmark med, at få styr på deres digitale assets med FotoWare. Vi er et team, som alle har dybe rødder i arbejdet med DAM-systemer. Vi har i samarbejde med mange spændende virksomheder, implementeret forskellige mediearkiver, lige fra et komplet workflow på Abu Dhabis største avis til enkelbruger-løsninger hos fotografer. Se vores referencer eller ring til os for en uforpligtende samtale om netop jeres muligheder med et medie arkiv. Vi glæder os til at automatisere jeres arbejdsgange indenfor digitale filer. 

Team

Mød teamet

Mikal Kolstad

Produktchef og direktør 

Kontakt vedrørende salg, demo, web-demo, teknik og software. Ekspert i Fotoware løsninger – spænder fra komplicerede workflow løsninger til enkle billedarkiver. Mikal har arbejdet seks år med udvikling af software hos FotoWare i Oslo og siden 2005 med slutbrugerløsninger i Danmark. Mikal kender komplicerede DAM løsninger fra “begge sider af bordet”.

E: mmk@infomax.dk

T: 4014 4129

Michael Wandall Ohlsen

Konsulent – Installation, konfiguration og integration. 

Kontakt vedrørende teknik og software. Ekspert i FotoWare Løsninger. Specialist i systemintegration.

Michael har arbejdet med FotoWare de seneste 20 år, blandt andet hos Dansk Foto Agentur og senest hos Searchtree. Nu er han en værdsat medarbejder hos infoMAX. Michael vil primært servicere vores kunder i Storkøbenhavn.

E: mo@infomax.dk

T: 4030 7022

Kom igang med FotoWare

Lær mere om FotoWare

Digital Asset

Management